Morales protiv Zildžića

Morales protiv Zildžića

Nakon što je zbog povrede Michaela Hromeka, slovačkog borca koji je trebao biti protivnik našem Salki Zildžiću u borbi za upražnjeno mjesto svjetskog prvaka u low kicku WAKO PRO asocijacije, otkazao svoj dolazak u Zenicu, poznato je ime novog takmičara koji će odmjeriti snage sa Zildžićem.

Radi se o portugalcu Albertu Moraisu, koga su u ovoj kick box svjetskoj asocijaciji odredili za Zildžićevog protivnika. Predviđeni program koji će se ukviru “Noći šampiona” održati u Zenici 20. marta na dan ovog. Tako će kao uvod glavnoj borbi večeri prethoditi pet internacionalnih i tri domaće borbe, uz laser show koji će u ovom obliku premijerno biti izveden u BiH.

U KBV “Flek Tom Cat” ističu da i pored ove izmjene garantuju veliki sportski spektakl, za koji je već do sada širom BiH pokazano veliko interesovanje. Zbog kompletne izmjene svih propagandnih materijala od plakata do TV i radio spota, sa kampanjom za ovu manifestaciju će se krenuti narednog vikenda.

Podsjećamo, po prvi put, jedan domaći meč za titulu popularnog bh. kick boxera neće biti organizovan u Tuzli. Na poziv predstavnika Općine Zenica, Zildžić će pokušati ovom gradu za rođendan pokloniti titulu svjetskog prvaka.

Manifestacija “Noć šampiona” će se održati u Gradskoj Areni Zenica 20. marta sa početkom od 20. sati. Cijena ulazanice je 10 KM, a iz nekoliko bh. gradova već su najavljeni i kolektivni dolasci navijača jednog od najpopularnijih bh. kick boxera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.