Najtrofejniji klub osnažio upravu

Novosti iz KBS Tuzla Sinbra

Najtrofejniji klub osnažio upravu

Klub borilačkih sportova Tuzla Sinbra, najtrofejniji u BiH, nedavno je osnažio rukovodstvo kluba.

Predsjedničku funkciju u Upravnom odboru preuzeo je proslavljeni tuzlanski sportista Elvor Ferizović, a članovi uprave su i dr. Muhamed Ali Mahmud, Anto Krešić, Sulejman Gutić, prof.dr Amir Sušić, Nihad Džaferović, Admir Hadžimustafić, Suad Zonić i Munib Sinanović.

„Želimo da klub održi stečeni rejting i da ostanemo najmasovniji klub u BiH. Vremena su teška, ali imamo vjeru i snagu da se otrhvamo sa svim problemima“, rekao je Elvir Ferizović.

Trener i direktor kluba Fikret Selman najavio je učešće talentovane Dajane Crnoglavac na Svjetskom prvenstvu za kadete i juniore u Španiji. Naveo je kako je ona jedina takmičarka s Tuzlanskog kantona koja će nastupiti na tom takmičenju.

„Naporno sam trenirala i želim da pokažem šta znam i umijem. Ostavit ću srce na borilištu“, rekla je Crnoglavac koja će BiH predstavljati u juniorskoj konkurenciji u kategoriji do 53 kilograma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.