Otac saznao da mu je sin nasilnik u školi, pa mu sredio borbu s profesionalcem: "Uzvrati momčino"

Zanimljiva scena

Otac saznao da mu je sin nasilnik u školi, pa mu sredio borbu s profesionalcem: "Uzvrati momčino"

M. Šljivak

Problem nasilja u školama prisutan je širom svijeta, a jedan roditelj odlučio je žestoko reagovati kada je čuo da je njegov sin pravi ozbiljne probleme drugoj djeci.

Kada je čuo da je njegov sin nasilnik i da maltretira drugu djecu, otac mu je odlučio prirediti iznenađenje koje nikad neće zaboraviti i ovim potezom ga je naučio pameti.

Odveo ga je u dvoranu, dao mu je potrebnu opremu i zatim je pred profesionalnim bokserima morao dokazati koliko je zaista žestok.

"Uzvrati momčino, udari", vikao je otac dok su mu sina poprilično prebijali u ringu.

Nakon što se sve završilo momak je skinuo zaštitnu kacigu, bio je veoma iscrpljen te je krvario iz nosa i usta.

Ovaj otac je sina odlučio na teži način naučiti pravilima lijepog ponašanja i sigurno je da mu više neće pasti na pamet da maltretira druge.

Oglasi

Momak je maltretirao sve redom, a zatim je ponižavanom dečku 'pukao film'

Česti su snimci brutalnih prebijanja u školama širom svijeta.

Užasne snimke na kojima nasilnici maltretiraju kolege uvijek izazovu gnušanje, ali nažalost osim zgrožavanja drugih akcija gotovo da ne bude.

Zbog toga maltretirane osobe često znaju uzeti sve u svoje ruke. Jedan takav primjer pojavio se prethodnih dana i na njemu je obračun unutar jedne škole.

Nasilnik koji je maltretirao školske kolege konačno je dobio batine. Ponižavanom dečku 'pukao je film' i odlučio je da pokaže šta je naučio na MMA treningu.

[twitter]https://twitter.com/MMARushHour/status/1523776197129551872[/twitter]

Da nije bilo još jednog momka koji je zaustavio ovog momka, nasilnik bi prošao veoma loše. Ovako je dobio nekoliko udaraca i može da bude sretan.

Naravno, ovakve stvari ne trebaju da se rješavaju tučom, ali očgiledno da maltretirani momak nije mogao više da izdrži i odlučio je da sve sam sredi.

Ono što je sigurno, nasilnik će ubuduće dva puta razmisliti prije nego što se upusti u avanturu borbe s ovim rivalom.

Oglasi