Nije se ni vratio, a već je nastao potpuni haos zbog Badra Harija
Najveća kickbox zvijezda u novim problemima

Tužba za tužbom...

Nije se ni vratio, a već je nastao potpuni haos zbog Badra Harija

Midhat Šljivak

Marokanac Badr Hari (33) najavio je povratak u ring 3. marta u Rotterdamu.

Ovu vijest je zatim potvrdila i promocija Glory, pod čijim će okriljem legendarni kickboxer je trebao ući u ring, ali sa Harijem očigledno ne može biti sve kako treba.

Nakon što je Glory objavio kako je sa Marokancem potpisan ugovor, promocija Enfusion se javila i zaprijetila je tužbom rivalskoj organizaciji.

Navodno, oni imaju ugovor sa Harijem po kojem on ne može u ring prije maja kada ga u ovoj promociji čeka meč sa Luisom Tavaresom. Badr je taj ugovor prekršio potpisom za Glory, ali iz tima sjajnog borca tvrde drugačije.

Enfusion je po njihovim riječima zakasnio sa uplatom dogovorenog novca i da su svi dogovori pali u vodu kada je zakasnila prva uplata, iako je zakašnjenje uplate bilo samo pola sata.

Dvije strane za sada vode verbalni rat oko ugovora. Svako tvrdi da ima dokaze za prekršeni dogovor, a ostaje da se vidi šta će se tačno desiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi