Ništa od duela McGregora i Diaza?

Revanš sve dalje

Ništa od duela McGregora i Diaza?

Nakon što je otkazan duel McGregora i Diaza na UFC-u 200, Dana White pokušava da ova dva borca spoji u najskorije vrijeme.

Međutim, predsjednik UFC-a suočava se sa novim problemima. Navodno, Nate Diaz ima nove uslove koji koče dugo očekivani revanš.

"U cijeloj priči ponestaje nam vremena. Ako ubrzo ne zakažemo taj meč, Conor će biti prinuđen da nađe novog rivala. On se neće naći na jubilarnom UFC-u 200 i sada Nate pokušava poništiti dogovor. To je za mene frustrirajuće, ali šta da se radi. Moramo sjesti i naći najbolje rješenje", jasan je bio White.

Prvi međusobni okršaj u oktagonu McGregor i Diaz imali su 5. marta ove godine na UFC-u 196. Tom prilikom mlađi od braće Diaz slavio je submissionom u drugoj rundi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti