Novci pronađeni, Ajla ide na SP?
Izvor fotografije: Facebook

Bh. građani priskočili u pomoć

Novci pronađeni, Ajla ide na SP?

E. Čaušević

Bh. prvakinja u karateu Ajla Mahmutović nakon emotivnog statusa na Facebooku privukla je pažnju bh. javnosti.

Mahmutović je sedam puta osvajala titulu prvakinje Bosne i Hercegovine, ali zbog finansijskih razloga nije mogla da osigura put na Svjetsko prvenstvo koje se održava na Tenerifima. Nakon što je na Facebooku otvorila dušu i objasnila zbog čega ne može da ide na SP u pomoć joj je priskočio veliki broj bh. građana. 

Bh. građani su i ovaj put pokazali da imaju veliko srce i mnogi su nesebično ponudili svoju pomoć kako bi Ajla na kraju otišla na SP jer je to zaslužila svojom novom titulom. Ova tužna priča će prema svemu sudeći imati sretan kraj jer su pronađena sredstva koja će pokriti troškove ovog puta.

Konačna odluka o tome da li će Ajla učestvovati na Svjetskom prvenstvu znat će se sutra kada će pokušati promijeniti spisak reprezentativaca naše zemlje koji idu na SP i dobiti mjesto koje je davno "zaradila".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi