Nove ekipe, nova pravila u WSB-u
Liga starta 11.novembra

Prve promjene u World Series of Boxingu

Nove ekipe, nova pravila u WSB-u

M. Maksimović

Za narednu sezonu koja će startati 11.novembra ove godine, vodstvo World Series of Boxinga je najavilo određene promjene.Tu se prije svega misli na sistem takmičenja, ali gašenje pojedinih odnosno pojavu novih ekipa.

Tako ćemo naredne godine imati dvije grupe sa po šest ekipa, a ne kao što je to bio slučaj u prvoj sezoni kada smo gledali po četiri ekipe u četiri konferencije.Od novih ekipe sada su tu Njemačka (Germany Team), Mumbai TransStadia (Bombay Indija) i Dynamo Moskva koji će zamijeniti Kremlin Bearse, Mexico City Guerrerose i Memphis Force.

Grupa A:
Pohang Poseidons
Dynamo Moscow
Mumbai TransStadia
Dolce & Gabbana Milano Thunder
Astana Arlans
Los Angeles Matadors

Grupa B:
Paris United
Istanbulls
Baku Fires
Beijing Dragons
Njemačka/Germany
Miami Gallos

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.