Nudi bogatstvo za sve koji savladaju Conora McGregora

Floyd Mayweather oduševljen porazom Irca

Nudi bogatstvo za sve koji savladaju Conora McGregora

E. Čaušević

Irski UFC borac Conor McGregor poražen je od Natea Diaza što je bilo veliko iznenađenje za svjetsku javnost.

Ipak, bilo je i onih koje je ovaj poraz oduševio. Jedan od njih je i penzionisani bokser Floyd Mayweather koji nije krio svoje oduševljenje što je McGregor doživio poraz protiv Diaza. Čak je i obećao bogatstvo borcima koji u budućnosti savladaju Irca.

"Zaista je smiješno da su Conor McGregor i Ronda Rousey nakon svojih izgovorenih sra** dobili ono što zaslužuju. Svaki naredni borac koji savlada Rondu i Conora od mene će dobiti milion dolara. Samo zbog toga što ne podnosim ovo dvoje", rekao je Mayweather.

On je dodao da bi se irski borac više trebao fokusirati na razvijanje svoje vještine i napokon se odlučiti u kojoj kategoriji se želi boriti.

"Osramotio se pravo, mislim da mu je dosta. Treba prestati pričati o borbi sa mnom, to je smiješno", dodao je Mayweather.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi