Odžaković bronzana, Vidić u polufinalu

Mediteranske igre

Odžaković bronzana, Vidić u polufinalu

Adnan Beganović

Nakon što je danas u jutarnjim satima bosanskohercegovački karatista Edin Muslić osvojio bronzanu medalju na Mediteranskim igrama u Pescari, isto je u večernjim satima pošlo za rukom i našoj najboljoj karatiskinji Arneli Odžaković.

U kategoriji do 69 kilograma naša reprezentativka je došla do bronzane medalje pobjedom u repesažu nad predstavnicom iz Egipta. Prije repesaža Arnela je u prvom i drugom kolu bila bolja od predstavnica Srbije i Francuske, dok je poražena od grčke reprezentativke.

Naš bokserski reprezentativac Velibor Vidić u kategoriji do 69 kilograma pobjedom nad grčkim predstavnikom Vaselieiosom Miliotisom plasirao se u polufinale, te tako već osigurao bronzanu medalju.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.