Afganistanac odbio rukovanje sa Izraelcem, ovaj ga nazvao teroristom: "Isprašit ću mu du*e"
Foto - Screenshot

Pred međusobni meč

Afganistanac odbio rukovanje sa Izraelcem, ovaj ga nazvao teroristom: "Isprašit ću mu du*e"

M. Šljivak

Izraelski borac Oron Kahlon nazvao je protivnika Javida Basharata teroristom na sučeljavanju pred meč na UFC-ovom Dana White Contender Series.

Basharat koji je porijeklom iz Afganistana, odbio je rukovanje sa izraelskim borcem, kao što to radi i većina boraca iz muslimanskih zemalja u svojim mečevima protiv takmičara iz Izraela.

To se Kahlonu nije dopalo. Nakon kraće rasprave, Izraelac je afganistanskog borca nazvao teroristom.

Bashart je potom na Instagramu napisao kako je Kahlon promašio vagu za više od kilogram i da je to dovelo do verbalnog sukoba.

"Ova pi*ka se željela izvući tako što je promašio vagu. Rekao sam mu da ću bez obzira na to da mu isprašim dupe, a zatim me je nazvao teroristom. Želio je izazvati reakciju kako bi se izvukao. Na njegovu žalost ja ne idem nigdje. Čekam ga sutra", rekao je Afganistanac sa engleskom adresom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CVdaQkqprWA/[/instagram]

Oron Kahlon je u karijeri na omjeru 16-0, dok je Basharat na 10-0.

Top Komentari

Keno
Reci mu hvala na kompliment drugi put. To ih najvise boli umjesto da se naljutis
3 0
Zoilomas
Idemo talibani haha
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije