Ovakve riječi od McGregora pred meč nismo mogli očekivati: Poštujem ovog momka...

Nema vrijeđanja

Ovakve riječi od McGregora pred meč nismo mogli očekivati: Poštujem ovog momka...

M. Šljivak

Conor McGregor poznat je kao veliki provokator.

Gotovo da ne postoji borac kojeg Irac nije izvrijeđao, a prvi koji će koliko-toliko biti pošteđen je njegov prvi rival u 2020. godini Donald Cerrone.

Borba je na rasporedu za šest dana, a o Cowboyju je Conor imao samo riječi hvale.

"Donald i ja imamo historiju. Bit će to zanimljiv meč i to je borba koja me uzbuđuje. Cijenim ga. Borio se dosta puta otkako sam ga zadnji put sreo prije nekoliko godina. Porodičan je čovjek i izuzetno ga poštujem", rekao je Conor.

Ipak, uvjeren je kako će lako doći do pobjede.

"Pobijedio bih ga na bilo kojoj težinskoj kategoriji. Pobijedio bih ga i da imam gripu. Sada se samo želim fokusirati na trening i odraditi sve što treba do borbe. Bit će to dobra noć i bljesnut ću. Kreirat ću magiju u oktagonu kao mnogo puta ranije. Ovog puta će to međutim biti nešto posebno", istakao je McGregor.

Meč Conora i Cowboyja na rasporedu je 18. januara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi