Pacquiao: U revanšu ću posao završiti prije kraja meča

Filipinac već najavljuje novu borbu

Pacquiao: U revanšu ću posao završiti prije kraja meča

M. Maksimović

Nakon šokantog poraza, prvog nakon sedam godina, Manny Pacquiao je logično, najavio revanš. Filipinac je zaključno sa borbom u subotu, u karijeri poražen četiri puta.

 Prvi put ga je 1999.godine nokautirao Rustico Torrecampo. Iste godine ga je savladao tehničkim nokautom Medgoen Singsurat, nakon čega je prošlo šest godina i prvog narednog poraza u meču sa Ericom Moralesom. Skoro u jednakom razmaku je stigao novi, četvrti koji je više nego diskutabilan. Upravo zbog toga je novi meč sa Timothyjem Bradleyem skoro zagarantovan.

''Iskreno, ne mogu se sjetiti kada me je Timothy pogodio, uzdrmao. Odluka sudija je bila nevjerovatna, zaista nevjerovatna. Ja se vraćam još jači, budite sigurni.Želim revanš ali će moj promotor odlučiti kada i gdje. Jedno je sigurno, taj će se meč završiti prije kraja'' poslao je jasnu poruku Manny Pacquiao

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.