"Plus-size" model Mila Kuznetsova debituje u MMA na događaju na kojem će učestvovati i McGregor

Ukrajinka u centru pažnje

"Plus-size" model Mila Kuznetsova debituje u MMA na događaju na kojem će učestvovati i McGregor

E. Čaušević

"Plus-size" model Mila Kuznetsova ovih dana nalazi se u centru pažnje nakon što je otkrila da će se okušati u MMA.

Naime, u septembru će se na Tajlandu održati zanimljiv turnir koji organizuje MMA. Ovdje će učestvovati razne poznate ličnosti koje se žele okušati u ovoj borilačkoj disciplini.

No, ono što je mnoge iznenadilo jeste vijest da će borbu imati i Mila Kuznetsova koja je prošle godine pobijedila u izboru za Miss "plus-size". Ovaj turnir organizuje ruski biznismen Maxim Mernes, a Kuznetsova je među prvima dobila poziv.

 Ukrainian model and influencer Mila Kuznetsova wants to become an MMA star

Još uvijek nije poznato s kim će se ovaj 32-godišnjakinja boriti, a s obzirom na njen izgled jasno je da nas u svakom slučaju očekuje spektak.

"Napravila sam poseban plan što se tiče priprema i kada prođe sve ovo s koronom počet ću da treniram. Angažovala sam i tim trenera jer ne želim da se obrukam. Ako uspijem pobijediti onda ću tražiti u Ukrajini dozvolu za profesionalnu boksersku ligu. Jedva čekam da uđem u ring", poručila je Kuznetsova.

 The model says she will start training after the coronavirus pandemic

Također, najavljeno je da će na ovom turniru učestvovati i Conor McGregor koji je prije nekoliko dana odlučio da ide u penziju. Zbog toga nije baš jasno da li će Irac pristati na borbu koja će biti egzibicionog karaktera, ali jasno je da će i zbog toga Conor zaraditi ogromnu sumu novca.

 Kuznetsova is a Miss Universe Plus Size pageant 2019 contestant

 Kuznetsova has vowed to beat Oleksandr Usyk's television viewing record when she bursts onto the scene

Top Komentari

Penderinos
Joj rado bi s ovom u ring ili oktagon kako već
2 2
Rajvosa2019
Kao 2 velike glavice kupusa - Causevicu nek si nam malo ubacio koju sliku , da razrahatimo dusu
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi