Pogledajte obračun Mikea Tysona s fanom u publici: Čovjek je bio prestrašen

Nije želio da mu smetaju

Pogledajte obračun Mikea Tysona s fanom u publici: Čovjek je bio prestrašen

Midhat Šljivak

Legendarni Mike Tyson prisustvovao je prethodnog vikenda meču u Las Vegasu u kojem je Tyson Fury pobijedio Deontayja Wildera.

Dolazak Iron Mikea privukao je veliku pažnju u pubilici, a mnogi su željeli da se fotografišu sa jednom od najvećih legendi svjetskog boksa.

Međutim, bilo je onih koji su pretjerivali u želji da dođu do Mikea. Jedan od njih je pokušao da napravi selfie, a Tysonu se to nimalo nije dopalo.

Odlučio je da brzo završi sa čovjekom koji mu je bio previše naporan. Odgurnuo ga je i palo je nekoliko teških riječi.

Navodno je čovjek na snimku pokušao bez pitanja da napravi fotografiju s Tysonom. Njemu se to nije dopalo i odlučio je na svoj način da kaže 'ne'.

"Sranje. Mike Tyson je upravo odgurnuo nekog", čuje se na snimku koji je napravljen.

Čovjek je bio poprilično prestrašen i to je sasvim očigledno, pa se brzo udaljio od Tysona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije