Poirier u suzama nakon poraza: Bio sam tako spreman...
Poirier je kroz suze komentarisao večerašnji meč

Amerikanac je teško podnio poraz od Khabiba

Poirier u suzama nakon poraza: Bio sam tako spreman...

S. Pašalić

Khabib Nurmagomedov je večeras stigao do pobjede protiv Dustina Poiriera i odbranio titulu prvaka svijeta u lakoj kategoriji.

Degestanac je u trećoj rundi gušenjem stigao do pobjede, a Poirier je bio razočaran nakon poraza.

"Osjećam kao da sam iznevjerio sam sebe. Kao da sam se cijelu karijeru spremao za ovaj trenutak, ali...Možda je bilo trenutaka kada sam mogao uraditi više."

"Bio sam tako spreman, a sada se moram svako jutro probuditi i pogledati u ogledalo sa ovim rezultatom i ako sam išta naučio u prošlosti je da u dobrim vremenima budem zahvalan, a da ovakve situacije podnesem gospodski tako da idem kući gdje ću provesti vrijeme sa svojom porodicom"

"Bio je ovo jako dug put i ponosan sam na sve što sam postigao, sada mi je potrebno vrijeme da razmislim. Žao mi je ako sam nekog iznevjerio sa ovim nastupom, obećavam da sam ovo želio više nego bilo šta", rekao je Poirier.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi