Poturak: Igor mi je prodao sve fazone koje je znao!
Foto: Ivana Kaurloto/Fight Channel

Naš borac poražen sinoć u Poreču

Poturak: Igor mi je prodao sve fazone koje je znao!

Edmir Škorić

Press konferencijom je zaključen sjajan event u Poreču, najjači po imenima boraca ove godine.

Oko 3500 gledatelja uživalo je u borbama, a poraze su doživjeli bh. borci Igor Emkić i Dževad Poturak. 

"Hvala svima, a hvala i Igoru Jurkoviću na ovoj odličnoj borbi. Ova borba bi sigurno završila ranije da je umjesto mene neki drugi borac bio u ringu s Igorom. Igor je došao spreman i prodao mi je sve fazone koje je znao. S druge strane, i mi smo se dobro spremili, ali to nije urodilo plodom. Pružili smo borbu kakve je pružala elita ovoga sporta. Ja nisam blistao, i mnogi će me kuditi, ali mogu vam reći da sam dao 150 posto!", rekao je nakon poraza Dževad Poturak.

"Oduševljen sam predstavom koju je Dževad pružio. Pripremamo priredbu u Sarajevu, Dževad će biti glavni meč večeri. Za ovu borbu smo Dževadu ponudili tri protivnika i on je želio najtežeg protivnika", dodao je glavni producent FFC priredbi Orsat Zovko.

"Ova publika je zaslužila show. Mi jesmo ratnici, ali smo i sportaši i publika zaslužuje zabavu. Ja to uvijek začinim i stavim kao šlag na tortu", dodao je još Poturak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.