Poturak kao gost na velikom K1 turniru

Bh. mašina gostuje u Japanu

Poturak kao gost na velikom K1 turniru

Najbolji bosanskohercegovački K1 borac Dževad Poturak prisustvovaće velikom K1 turniru u Japanu, na poziv organizatora prestižnog turnira.

Na turniru koji će se održati u Yokohami, učestovaće najboljih osam svjetksih K1 boraca u ovom trenutku, uključujući sjajne Holanđanine Remya Bonjaskya i Alistara Overeema, te Ruslana Karaeva, Badr Harija, Ewertona Teixeira, Jeroma Le Bannera, Semmya Schilta i Erola Zimmermana.

"Dobio sam poziv organizatora da prisustvujem tom turniru osmorice u Japanu. Sutra krećem na Daleki istok, gdje ću kao gost posmatrati najbolje borce današnjice", rekao nam je Poturak.

Za nadati se da ćemo na nekom od narednih velikih K1 turnira gledati i našeg najboljeg borca, ne kao gosta, već u ringu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije