Poturak protiv Ngalenija

Poturak protiv Ngalenija

Dževad Poturak borit će se za titulu prvaka svijeta u IKA verziji, a njegov protivnik će biti Kamerunac Alain Ngalani, koji živi i trenira u Hong Kong.

Borba će biti održana u sklopu borilačkog spektakla koji će se održati 30 jula, a na njemu će se okupiti većina najboljih svjetskih boraca. Spektakl će se održat u hotel-kasinu "Hard Rock".

''Borio sam se u Amsterdamu, Tokiju, Seulu i sada u Las Vegasu, čime sam obišao najznačajnije gradove borilačkih sportova. Nisam mislio da ću dogurati do Vegasa, ali Amerikanci prate evropsku scenu pa zato, možda, nije ni iznenađujuće to što su me pozvali. Sve ove godine predstavljao sam Bosnu i Hercegovinu u najboljem svjetlu, a potrudit ću se da to učinim i sada'', kaže Poturak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.