Poznati parovi polufinala
Slijedi rasplet

World Series of Boxing

Poznati parovi polufinala

M. Maksimović

Prvo izdanje ''World Series of Boxinga'' ulazi u završnicu.Zaključen je regularni dio ili grupna faza nakon koje smo dobili četiri ekipe koje idu u polufinale.

Iz Evrope to je ekipa Paris Uniteda koja je u svojoj konferenciji osvojila 29 bodova uz 39 pobjeda, D&G Milano Thunder je drugi, Istanbullsi su treći, a Kremlin Bearsi su završili nastup na četvrtom mjestu. Paris United za protivnika u polufinalu ima najbolju ekipu prvog dijela takmičenja, Baku Fires.Baku je imao 31 bod, a uz ovaj sastav iz Azije, u polufinalu je Astana. Astana Arlansi će u polufinalu snagu odmjeriti protiv Los Angeles Matadorsa. Matadorsi su završili ispred Mexico City Guerrerosa.Prvi mečevi su na rasporedu 8.i 9.aprila, revanši sedam dana kasnije.


Konačni poredak:
Evropska:
1.Paris United - 29 bodova (39 pobjeda)
2.D&G Milano Thunder - 27 bodova (36 pobjeda)
3.Istanbulls - 16 bodova (25 pobjeda)
4.Kremlin Bears - 12 bodova (17 pobjeda)

Američka:
1.L.A. Matadors - 25 bodova (40 pobjeda)
2.Mexico C. Guerreros - 25 bodova (36 pobjeda)
3.Miami Gallos - 14 bodova (23 pobjeda)
4.Memphis Force - 14 bodova (21 pobjeda)

Azijska:
1.Baku Fires - 31 bodova (41 pobjeda)
2.Astana Arlans - 29 bodova (44 pobjeda)
3.Beijing Dragons - 11 bodova (16 pobjeda)
4.Pohang Poseidons - 11 bodova (19 pobjeda)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.