Predsjednik hrvačke federacije u Sarajevu
Cenof se upisuje u knjigu utisaka

Predsjednik hrvačke federacije u Sarajevu

M. Skaka
Teme:

Slijedeće godine grad Sarajevo će biti domaćin evropskog kadetskog prvenstva u hrvanju. Povodom organizacije ovog takmičenja, danas je u prostorijama Olimpijskog komiteta BiH predsjednik hrvačkog saveza Bosne i Hercegovine dr. Murat Ramadanović primio Cenu Cenefa, predsjednika Evropske hrvačke Federacije.

Ovom prilikom  gosp. Ceno Cenef je obišao Olimpijsku dvoranu Zetra u čijim će se prostorima održati prvenstvo, na kojem će prema očekivanju organizatora nastupati skoro hiljadu učesnika.

Nakon posjete Ceno Cenef je izjavio da je emocionalno zatečen i da je kvalitet infrastrukture na visokom nivou kao i da su pripremljenost organizatora prevazišla sva njegova očekivanja.

Zadovoljan sam hotelima, sportska sala je odlična i ljudi su puni entuzijazma.“ dodao je Ceno Cenef.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.