Pretty Boy odgodio zatvor za juni
Floyd Mayweather Jr nakon presude

Prvo borba pa onda zatvor

Pretty Boy odgodio zatvor za juni

M. Maksimović

Američki bokser Floyd Mayweather Jr odgodio je odlazak u zatvor do juna kako bi se u maju mogao
boriti protiv još nepoznatog suparnika.

Mayweather je osuđen na 90 dana zatvora i 100 sati društveno korisnog rada te se mora prijaviti na kliniku za odvikavanja od nasilja jer je prošle godine pretukao majku svoje djece. Mayweather je nesretnu Josie Harris oborio na zemlju, nekoliko puta udario, a zatim joj oduzeo mobitel.

Mayweather je u septembru prošle godine postao prvak u velter kategoriji po WBC verziji nakon što je u četvrtoj rundi nokautirao Victora Ortiza. Pretty Boy je još uvijek neporažen u svojoj karijeri, a ljubitelji boksa će očito morati još pričekati na obračun Manny Pacquiao – Floyd Mayweather.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.