Prvi čovjek UFC-a javno otkrio Conorovu želju: Mislim da to ima smisla...

Dana White najavljuje obračun

Prvi čovjek UFC-a javno otkrio Conorovu želju: Mislim da to ima smisla...

M. Šljivak

Šef UFC-a Dana White javno je priznao kako prva zvijezda organizacije Conor McGregor želi novi meč protiv Khabiba Nurmagomedova.


White je nakon UFC eventa u Las Vegasu, gdje je Irac za 40 sekundi pobijedio Donalda Cerroena u kamere TMZ Sportsta jasno priznao da je The Notorious tražio novu borbu sa Khabibom.

"Conor želi Khabiba. On uvijek ima mnogo opcija, ali on želi samo Khabiba. Vidjet ćemo šta će se dogoditi, no mislim da i za Khabiba ta borba ima smisla", rekao je White.

Khabib je u oktobru 2018. godine pobijedio Conora neck crankom u četvrtoj rundi, ali sve vodi ka tome da će Dagestanac morati da pristane na novu borbu.

Međutim, The Eagle konstantno ističe da Conor ne može dobiti šansu preko reda i da mora dobiti 10 borbi zaredom da bi došao do njega.

Khabib 18. aprila ima odbranu naslova, a pred njim je vjerovatno i najveći izazov karijere, borba protiv Tonyja Fergusona.

Top Komentari

Emir
Ovaj Dana bi mater svoju strpao u kavez samo da zaradi koju kintu.
2 0
Juve88
Ja ba
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi