"Badr puno priča, a predao se nakon male povrede"

Rico Verhoeven o novom meču protiv Badr Harija

"Badr puno priča, a predao se nakon male povrede"

M. Šljivak

Badr Hari i Rico Verhoeven spremni su na novu borbu.

Gloryjev prvak teške kategorije Verhoeven pobijedio je Harija 10. decembra prošle godine u njemačkom Oberhausenu i to nakon što je Marokanac predao meč zbog povrede u drugoj rundi.

Hari vjeruje kako bi sigurno dobio taj meč da nije bolo povrede ruke i najavio je novi borbu za maj ili juni.

Ipak, Verhoeven je u razgovoru za holandske medije porekao da se išta dešava na planu nove borbe, ali da je on uvijek spreman da se suči s legendom kick boxinga.

"Ništa još nije dogovoreno. Ja sam uvijek spreman da se ponovo borimo. Malo sam razočaran što Badr tvrdi da bi me nokautirao da nije bilo povrede. Previše priča, a malo je pokazao. Predao je borbu zbog male povrede ruke. Ja sam imao posjekotinu na nosu, borio sam se sa slomljenom rukom, nogom i nikad nisam odustao", rekao je Verhoeven.

Badr je ranije najavio kako želi ponovo borbu s Verhoevenom kako bi dokazao da je bolji.

"Vjerujem da ćemo se ponovo boriti u maju ili junu. Bio sam bolji do prekida borbe, a sada ga želim nokautirati", istakao je Badr.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi