"Ronda je još uvijek veća zvijezda od McGregora"

Vlasnik UFC-a mnogo cijeni Rondu Rousey

"Ronda je još uvijek veća zvijezda od McGregora"

Prvi čovjek UFC-a Dana White smatra da je Ronda Rousey još uvijek njihova prva zvijezda.

Iako je na UFC 193 eventu doživjela najteži trenutak u karijeri i nokaut od Holly Holm, popularnost Ronde Rousey je još uvijek na visokom nivou.

Tako barem smatra vlasnik UFC-a Dana White koji veoma cijeni nekadašnju prvakinju.

"Zaista je nevjerovatno ono što radi Ronda. Ona je sjajna osoba, sportašica, ali i prijateljica. Mislim da je ona najveća zvijezda u UFC-u, iako joj je Conor McGregor za petama. Ni njegovu popularnost ne treba potcjeniti, pogotovo u vremenu koje dolazi", rekao je White.

Podsjetimo da je Ronda nakon poraza od Holly Holm odlučila da se na neko vrijeme povuče iz kaveza, a također je otkazala i svoj nastup na UFC 200 eventu, jer smatra da još nije spremna da se vrati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi