"Stojnić nema ni rejting ni novac za meč sa Cro Copom"

Menadžer Mirka Filipovića poručio našem borcu

"Stojnić nema ni rejting ni novac za meč sa Cro Copom"

O. Lekić

Naš borac Denis Stojnić ponudio je Hrvatu Mirku Filipoviću da uđu u ring i vide ko je najjači na Balkanu, ali se Cro Cop povodom Stojnićeve izjave nije oglasio.

Denis je Filipoviću ponudio i 50 hiljada dolara, što je zasmetalo Filipovićevom menadžeru Orsatu Zovki.

“Koliko vidim Denis Stojnić bi vozio Formulu 1, ali za sada ima položenu samo B kategoriju vozačke dozvole. Izjava da Cro Copa lovi četiri godine je u najmanju ruku smiješna. Prije četiri godine, svi jako dobro znamo, Mirko je bio dio UFC-a i niti u kojem slučaju ga nije trebalo loviti,” izjavio je Orsat za hrvatske medije, te dodao:

“Razlika u tržišnoj vrijednosti Filipovića i Stojnića u ovom trenutku je između 50 i 100 puta. Na Denisovu žalost, Cro Cop u ovom momentu ne mora ništa dokazivati jer je Pride GP prvak, K-1 WGP prvak i borio se manje-više sa svim najboljim borcima svijeta. Ako Denis Stojnić želi dokazivati ko je najbolji na Balkanu, morat će se malo više potruditi i konačno prihvatiti meč protiv Mare Peraka ili Ante Delije. U kategoriju dokazivanja najboljeg na Balkanu, Cro Cop sigurno ne spada.”

Na kraju je Zovko još provokativno poručio:

“Ako Stojnić silno želi ući u kavez s Cro Copom, nema problema od ponedjeljka ionako kreću sparinzi za meč protiv Emelianenka. Potrebno je da mi se Stojnić javi dva dana ranije i ulazak u kavez je zagarantovan. Izlazak iz kaveza će najvjerojatnije biti malo teži. Ali i oko toga ćemo mu pomoći. Zaključno, ovo je kraj svih polemika na temu Denis Stojnić. Poručujem mu da za komercijalni meč s Cro Copom nema niti rejting niti novac, a ako želi ući u kavez omogućit ću mu to besplatno. Cijeli sparing će ekskluzivno zabilježiti kamere Fight Channela."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije