Radošević protiv Ćatića 6. jula

Neporaženi Crnogorac

Radošević protiv Ćatića 6. jula

M. Maksimović

Nakon što smo saznali datum naredne borbe, prema ranijim najavama dobili smo i ime protivnika. Adnan Ćatić će se 6.jula boriti protiv Crnogorca Predraga Radoševića. 

Meč u Dortmundu će biti eliminacijski i IBF verziji a bolji iz ovog meča će imati priliku da se suprostavi vjetskom prvaku Danielu Gealeu. Predrag Radošević je neporažen do sada. U 27 borbi, ostvario je isto toliko pobjeda, posljednja je bila protiv Virgilijusa Stapulionisa na Cetinju. Crnogorac je do sada nastupao i po ringovima u BiH, izmešu ostalog u Mostaru, Banja Luci, Sarajevu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.