Ruski borac izazvao Rafaela Nadala: "Dođi ovamo, dođi ovamo"

Ko je najbolji Rafael?

Ruski borac izazvao Rafaela Nadala: "Dođi ovamo, dođi ovamo"

E. Ganibegović

Na teniskom terenu je jedan od najboljih na svijetu, a kako mi se snašao u oktagonu? Rafael Nadal dobio je izazov od MMA borca.

Rus Rafael Fiziev savladao je Rafaela Dos Anjosa nokautom, u meču lake kategorije, na UFC Vegas 58, a na kraju je uzeo mikrofon i pozvao španskog tenisera u kavez

Rus kaže da želi vidjeti "ko je najbolji Rafael" u svijetu sporta, s obzirom da ima isto ime kao i teniser, ali i protivnik kojeg je upravo porazio.

"Sada želim prihvatiti novi izazov. Ko je najbolji Rafa u svijetu sporta? Rafael Nadal, dođi ovamo, dođi ovamo!", rekao je Fiziev.

Pvak 29-godišnji Rus, koji je svladao Dos Anjosa nokautom u petoj rundi, iznenađujuće se pojavio na gala večeri s astragan šeširom na glavi.

Fiziev ima 12 pobjeda i jedan poraz i već je zvijezda UFC-ove lake kategorije.

Rafael Nadal se zbog povrede povukao iz polufinalu Wimbledona koji je danas osvojio Novak Đoković. 

Inače, Rafael Nadal drži rekord sa 22 Grand Slam turnira, nakon što je i ove godine osvojio Roland Garros.

Promo

Top Komentari

Benz
Papak, ajde ti na teniski teren
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi