Ronda: Ako izgubim od Holly, napuštam MMA

Ostaje raditi s Tarverdyanom

Ronda: Ako izgubim od Holly, napuštam MMA

Dž. Mrakić

Bivša UFC-ova prvakinja u bantamu Ronda Rousey napokon je prekinula višesedmičnu medijsku šutnju i odlučila je progovoriti za ESPN.

Jedna od najpoznatijih sportista svijeta, za koju su mnogu govorili da je najdominantnija sportistkinja današnjice, prije mjesec dana u meču za titulu iznenađujuće je izgubila klasičnim nokautom od Holly Holm u drugoj rundi meča.

Ronda je za ESPN progovorila o svemu pomalo, međutim ono što je najviše zainteresiralo, odnosno šokiralo, fanove jeste izjava da će se, ako izgubi u revanšu s Holly Holm, povući iz MMA sporta.

„Pretpostavljam da će sve biti jasnije nakon revanša. Sve će biti jasnije nakon toga. Ili ću dobiti i nastaviti dalje ili neću dobiti i završit ću sa svime“, bile su riječi donedavno neporažene UFC-ove borkinje.

Inače, pored ove, šokirala je i izjavom kako ostaje raditi sa dosadašnjim trenerom Edmondom Tarverdyanom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.