Ronda Rousey dobila prave batine i u kečerskom ringu
(Foto: Screenshot) Kćerka legendarnog kečera Ricka Flaira očigledno ne gaji simpatije prema nekadašnjoj UFC prvakinji

Nije se dobro provela u meču sa Charlotte Flair

Ronda Rousey dobila prave batine i u kečerskom ringu

Ronda Rousey je jedno vrijeme bila najveća zvijezda UFC-a. Nekadašnja prvakinja ove organizacije predstavljana je kao svemoguća i nepobjediva, a onda su je u realnost vratila Holly Holm i Amanda Nunes.

Nakon dva teška poraza nokautom odlučila je Ronda je to to što se tiče MMA karijere i brže-bolje prešla u kečere.

Dobro ide Rondi u WWE, velika je zvijezda i u kečerima, ali je sada i tamo dobila batine.

Poznato je da su kečerski mečevi izrežirani, da se udarci uglavnom glume, ali i da je riječ o fizički veoma zahtjevnim "predstavama". Ponekada kečeri zadobiju i pokoju povredu, a Ronda je protiv Charlotte Flair zaradila više neko pokoji udarac.

Charlotte Flair, inače kćerka legendarnog kečera Ricka Flaira, očigledno nije imala previše simpatija prema Rondi, pa joj je tokom njihovog meča zadala nekoliko pravih udaraca nakon koji je i diskvalifikovana.

Nakon meča, Rondin suprug Trawis Browne (inače UFC borac) je podijelo fotografiju povreda svoje ljepše polovine uz poruku: "Nije lako gledati kako tvoja bolja polvina prima prljave udarce, ali ja sam ekstremno ponosan na opvu ženu!"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi