Roy Jones nije pobjegao od Tysona: Tu sam, samo novac mora biti veći

Ne želi po istim uslovima da boksuje

Roy Jones nije pobjegao od Tysona: Tu sam, samo novac mora biti veći

M. Šljivak

Roy Jones JR najavio je kako će se boriti protiv Mikea Tysona 28. novembra iako su se pojavile informacije kako je odustao od borbe zbog činjenice da je pomjerena sa 12. septembra na kasniji datum.

Jones tvrdi da otkazivanja neće biti, ali da je dobio znatno drugačiji ugovor od onog koji je planiran.

"Dali su mi novi datum, nove uslove i novu šansu da izigravam budalu. To barem volim raditi", rekao je Jones, a zatim je istakao kako će sada pričati o drugačijem ugovoru ako bude publike u dvorani:

"Rekli su da žele pubiliku, a ako žele publiku, to je druga priča sa novcem. Ako žele veliki događaj, cifra će biti drugačija", jasan je Jones.

Vidjet ćemo hoće li na kraju do borbe zaista i doći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi