Ruski Popaj hitno operisan, mogao je ostati i bez ruku

Koristi jeftine supstance

Ruski Popaj hitno operisan, mogao je ostati i bez ruku

E. Škorić

Ruskom bodybuilderu Kirilu Terešinu (23), poznatom kao ruski Popaj zbog ogromnih bicepsa, morali su skidati tkivo i umalo je ostao bez ruke.

On je rukom napunio nedopuštenom supstancom, a doktori su ga upozoravali na štetnost istih. Prijetili su mu amputacije ruku, pa čak i smrt, no Rus je to dugo ignorisao, da bi na kraju morao "pod nož".

U sebe je, prema riječima plastičnog hirurga Dimitrija Melnikova, ubrizgao tri litre jeftine tekućine poput vazelina, a to ga je umalo i koštalo.

"Uklonio sam mu oštećeno tkivo iz jedne ruke. Vazelina je bilo ispod kože, tkiva i u samim mišićima. Sve to smo izvadili, a sad moramo paziti na vene, živce i ostalo kako bi udovi ostali funkcionalni", izjavio je Melnikov.

Istakao je kako je Kiril nakon operacije imao snažnu temperaturu. Ko zna kako bi prošao da su se štetne tvari proširile po cijelom tijelu.

"Moglo mu je sve "otići na bubrege". Mislim da Kiril nije svjestan posljedica onoga što je napravio".

Terešin je po napuštanju vojske počeo da koristi jeftine supstance, a zanimljivo da ga je na sve nagovorila Olesja Mlaibu, zaručnica koja ga je ostavila.

Promo

Top Komentari

Junuz
Ma nije on vidio bodybildera, to je obična budala.
7 0
Zeleni_zub
E glupana
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi