Ruski Popaj se suprotstavio "kralju šamaranja", bolje da nije!

Nije se lijepo proveo

Ruski Popaj se suprotstavio "kralju šamaranja", bolje da nije!

A. Čaušević

Kirill Tereshin dobio je nadimak ruski Popaj nakon što je koristio injekcije za povećanje svojih mišića.

Tereshin nije do mišića došao vrijednim treniranjem kako je to inače običaj, te je odlučio to napraviti dosta lakšim putem. On je koristio injekcije s opasnom supstanvom Synthol, a s opravdanjem je dobio nadimak Popaj.

Ruski Popaj prošle sedmice imao je debi u MMA u meču protiv Olega Mongola u ruskom Abakanu. Međutim, izdržao je svega tri minute i bio je primoran da preda meč.

Prije toga Tereshin se suprotstavio "kralju šamaranja" Vasilyu Kamotskyju i nije se lijepo proveo.

Nakon što je zadao prvi udarac i pomislio da je uzdrmao rivala, kada je primio šamar Popaj je završio na podu. Kako je to izgledalo pogledajte u video prilogu.

Top Komentari

Saimai1316
Ovo mi je nesto najgluplje sto sam vidio,realno ovo nije sport,ali ovaj popaj ga je udario po licu,dok je ovaj drugi ipak udario ga direkt u uho i zato i ne cudi zasto je ovaj izgubio ravnotezu
12 0
Benjamingst
Kad neko nekome vrat slomije... ludi 100%
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi