Voditeljica šokirala sve u obraćanju ocu sjajnog šampiona: Gospodine, imate dobru spermu!
Foto - Screenshot

Nevjerovatna situacija

Voditeljica šokirala sve u obraćanju ocu sjajnog šampiona: Gospodine, imate dobru spermu!

Midhat Šljivak

Američki bokser Ryan Garcia u subotu je tehničkim nokauto pobijedio Lukea Campbella i osvojio je privremeni WBA pojas lake kategorije.

Sjajni 22-godišnjak je ustao iz nokdauna, prvog u karijeri, te je potom u sedmoj rundi brutalnim udarcem u tijelo završio protivnika i osvojio je pojas.

Nevjerovatna stvar se desila pred borbu večeri, a glavnu ulogu je imala novinarka DAZN-a Kate Abdo. Ona je ugostila Henryja Garciju, oca Ryana i Seana Garcije, koji je također pobijedio u svojoj borbi.

Niko nije očekivao da će mu udijeliti kompliment da ima 'dobru spermu'.

"Sean Garcia se već borio, Ryan Garcia je momak koji privlači najviše pažnje. Napravio si ih lijepim, atletski moćnim. Gospodine, imate dobru spermu", ispalila je Kate.

[twitter]https://twitter.com/SwearingSport/status/1345528414023938050[/twitter]

Neugodno je bilo Henryju i samo joj se zahvalio, a društvene mreže su doslovno eksplodirale nakon ove rečenice DAZN-ove voditeljice.

Top Komentari

makelele
Zamisli kakav bi to skandal samo bio, kad bi muskarac voditelj rekao zeni koja je rodila tog šampiona: "gospodjo imate vrhunsko mlijeko" ili "vasa materica je pravo blago". To bi ispao skandal stoljeca, feministice bi dobijale epileptcine napade
12 0
amarosim
Dobra koka
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti