Iranski Hulk 'propao je u zemlju' od sramote: Nakon svega za njega više ništa neće biti isto
Foto- Instagram

Sajad Gharibi 'nestao'

Iranski Hulk 'propao je u zemlju' od sramote: Nakon svega za njega više ništa neće biti isto

Midhat Šljivak

Iranski Hulk Sajad Gharibi nedavno se poprilično obrukao u bokserskom debiju.

Njega je u nekoliko minuta deklasirao 'Kazahstanski Titan' Djumanov Almat Bakhytovich i razbio je mit o nepobjedivom Hulku kakvim se Iranac predstavljao na društvenim mrežama.

Meč protiv Djumanova otkrio je i kako Sajad zapravo nije čovjek kojim se predstavlja. Nije uopšte imao mišiće kao na fotografijama koje je postavljao i nije želio skidati majicu tokom borbe.

Ubrzo se ispostavilo da su njegove fotografije lažirane. 'Hulk' je samo dobro fotošopirao fotografije i predstavljao je sebe većim nego što to zapravo i jeste.

Nakon svega što mu se desilo, sramote u ringu, brojnih uvreda koje su stigle, Sajad je odlučio da ukloni sve lažne fotografije sa svojih profila.

Oglasi

Od nekoliko stotina fotografija na kojima se prikazao kao ogroman čovjek, ostalo je njih 14. Sedam ih je od ove godine, a posljednja objava je s vaganja pred meč kojeg je imao.

Gharibi je očigledno pokušao prevariti čitav svijet. To bi mu vjerovatno i pošlo za rukom da se nije obrukao u rignu, a još ranije ga je 'raskrinkao' nesuđeni rival Martyn Ford.

Najstrašniji čovjek svijeta odustao je od borbe s Gharibijem koja je bila zakazana za februar jer ga nije želio povrijediti.

"On nije ono što sam očekivao. Prevario je cijeli svijet fotošopiranim fotografijama. Ni blizu takav nije u realnom životu", rekao je Ford.

Gharibi se nakon poraza ne pojavljuje u javnosti. Očigledno je suviše posramljen zbog svega što se desilo i teško da će ikada za njega išta biti isto.

Top Komentari

Mowzilla
Velis osusio se kao sljiva...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi