Samedov: Poturak zna šta hoće

Najveći ispit za našeg K-1 borca

Samedov: Poturak zna šta hoće

Dž. Mrakić

Jedan od najboljih K-1 boraca današnjice Zabit Samedov i naš Dževad Poturak 22. augusta ukrstit će rukavice na Akhmat Fight Show priredbi u Rusiji.

Na azerbejdžanskom portalu Report.az nalazi se intervju sa popularnim “Mowglijem“, a jedno od pitanja ovom borcu bilo je i šta misli o svom nadolazećem protivniku Dževadu Poturku.

“Prije svega treba istaći da se radi o iskusnom borcu s dugogodišnjim iskustvom u K1. Poturak zna šta hoće i vrlo dobro zna šta treba raditi u ringu. Potrudit ću se da ga nadmudrim na Akhmatu i da iz ovog meča izađem kao pobjednik”, poručio je jedan od najboljih kickboksera današnjice.

Samedov trenutno drži niz od devet pobjeda zaredom, a borca, koji je ne tako davno pobijedio i velikog Badr Harija, ne treba posebno predstavljati. Pred našim Poturkom je najveći ispit u karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.