Šampion nije želio ovakvu pobjedu protiv Harija: Nije još gotovo, želim novu borbu...
Foto - EPA

Rico Verhoeven odbranio naslov

Šampion nije želio ovakvu pobjedu protiv Harija: Nije još gotovo, želim novu borbu...

Midhat Šljivak

Rico Verhoeven pobijedio je Badra Harija prekidom u trećoj rundi.


Marokanac je dva puta slao Verhoevena na pod, ali je u trećoj rundi nakon jednog spin kicka povrijedio nogu i borba je prekinuta.

Nakon meča Rico nije bio presretan načinom na koji se borba odvijala, ali itekako može da bude sretan što je pojas Glory prvaka još uvijek njegov.

"Napravio sam dvije velike greške, a na kraju sam pobijedio zbog Badrove povrede. Znam, imao sam bodovni zaostatak, ali to ne znači da nisam pobijedio. Pa, borili smo se na fudbalskom terenu. Ako fudbaski klub zaostaje 3:0, ne znači da neće pobijediti sa 4:3", rekao je Verhoeven.

Zatim je najavio kako će Hariju dati novu šansu da napadne pojas.

"Nismo još gotovi. Želim da se ponovo borimo", jasna je poruka Verhoevena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti