Momci na silu pokušali ući u noćni klub, a zatim su na scenu stupili izbacivači
Foto - Screenshot

MMA borci rade u osiguranju

Momci na silu pokušali ući u noćni klub, a zatim su na scenu stupili izbacivači

M. Šljivak

Nevjerovatni snimci na kojima izbacivači prebijaju momke ispred noćnog kluba pojavili su se ovih dana na društvenim mrežama.

Snimci koji dolaze iz Izraela pokazuju kako grupa momaka želi ući u klub van reda i na kraju ih je ovaj pokušaj skupo koštao.

Osiguranje noćnog kluba je odlučilo reagovati. Mirno su zamolili ekipu da se skloni jer niko ne može ući preko reda. Zbog toga su počele stizati prijetnje.

Jedan od momaka bio je poprilično nasilan. Počeo je da prijeti, a to izbacivač nije želio da trpi i uslijedio je brutalan nokaut.

Dok je ovaj ležao na zemlji došlo je je do novih udaraca, a zatim se pridigao i momak koji je prvi nokautiran. Nije šutio jer da jeste ne bi došlo do nastavka sukoba.

Nokautirani nesretnik je kratko bio na nogama. Dobio je potom udarac i od drugog člana osiguranja i završio je u nesvijesti na podu.

Oglasi

U međuvremenu neko iz njegove ekipe je krenuo da se obračuna s radnicima noćnog kluba, ali i on je završio u nokautu i ovu noć neće nikako pamtiti po dobrom.

Noćni klubovi uglavnom zapošljavaju MMA borce i boksere u osiguranju. Dosta je boraca zarađivalo novac 'na vratima' i jednostavno su plaćeni da se pobrinu da niko ne uđe silom u klub.

Ovi momci su radili svoj posao protiv poprilično nasilne grupe i vidljivo je da su u dobrom treningu.

Oglasi