Šest sekundi, jedan udarac i odlazak na spavanje

Fantastičan nokaut

Šest sekundi, jedan udarac i odlazak na spavanje

Midhat Šljivak

Capitan Petchyindee Academy nokautirao je Petchtanonga Petchfergusa za samo šest sekundi.

Dva legendarna muay thai borca ušla su u okršaj u kojem se očekivao pravi spektakl. Na kraju je Asanan Praanekpanansri (poznatiji kao Capitan Petchyindee Academy) brutalno jednim udarcem za samo šest sekundi nokautirao protivnika pravog imena Wu-Ling Fen.

Naravno, ovakav završetak je iznenadio sve jer se radi o istinskim zvijezdama. Najbrži je ovo nokaut u povijesti ONE promocije i teško da će dugo biti skinut sa trona.

Ovo je Capitanu 141. pobjeda u karijeri u kojoj ima 40 poraza i jedan neriješen meč, dok je Wu Ling Fen na omjero 356-56-1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi