Silva nokautirao Bonnara

Borba završena u prvoj rundi

Silva nokautirao Bonnara

Anderson Silva je nastavio svoj pobjednički niz, nepobjediv je u zadnjih 17 mečeva. Ovog puta je stradao Stephan Bonnar i to nokautom u prvoj rundi, borba se održala u Rio de Janeiru.

Brazilac je ovom pobjedom oduševio svoje fanove. Bivši borac Ultimate Fighta, Bonnar, bio je napadački raspoložen odmah u početku i preuzeo prednost nakon što se Silva okliznuo.

 

Silva se odmah zatim oslobodio, iako je stupio u odbranu i dozvolio svom protivniku da napadne.

 

Bonnar je odmah vidio svoju priliku i napao, ali nakon što je promašio u pokušaju udarca nogom, Brazilac ga je dobro pogodio koljenom i poslao na pod.

 

Amerikanac je pretrpio jak udarac i nije mogao da se vrati u meč. Sudija, Marc Goddard, je bio prisiljen prekinuti borbu 20 sekundi prije kraja prve runde.   

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.