Silva vs. Sonnen 2 pred 80.000 gledalaca?
Chaela Sonnen

Najveći meč u istoriji UFC-a

Silva vs. Sonnen 2 pred 80.000 gledalaca?

M. Skaka

O novom meču Andersona Silve i Chaela Sonnena govori se već mjesecima, ali iz UFC-a još uvijek nema zvanične potvrde da će i kada do ove borbe zaista doći.

Iako meč još uvijek nije zvanično dogovoren, prema riječima Dane Whitea, predsjednika UFC-a najveći meč u istoriji ovog sporta trebao bi se održati u Rio de Janeiru ovog ljeta i to na fudbalskom stadionu pred čak 80.000 gledalaca.

O meču protiv Andersona Silve prije dva dana govorio je i Sonnen:

"Kažem ljudima da se moram boriti. Vjerujem i da će se to desiti i to vjerujem da će biti u junu. Ne znam tačan datum i ne znam tačno mjesto, nije me niko kontaktirao, niti imam ugovor, ali vjerujem da će borbe biti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti