Sjećate li se čudesne zvijeri Reug Reuga? Je li konačno došao trenutak da ga neko pobijedi?

Hrvač kojem ne može niko ništa

Sjećate li se čudesne zvijeri Reug Reuga? Je li konačno došao trenutak da ga neko pobijedi?

Midhat Šljivak

Senegalski hrvač Oumar Kane, poznatiji kao Reug Reug, još uvijek ne zna šta je poraz.

Zvijer iz Senegala koji uživa veliku popularnost u svojoj zemlji, prije gotovo godinu dana je imao brutalan debi u MMA sportu, gdje je deklasirao protivnika, a nove nastupe zaustavila je korona.

Ipak, bez ikakvih problema odrađuje nastupe u Senegalu. Hrvanje u kojem je nepobjediv donosi mu dobru zaradu, a pred njim je sada izazov u liku još jedne zvijeri imena Gouye Gui.

Mnogi su uvjereni da je Reug Reugu došao kraj.

"Gouye Gui može nokautirati Reug Reuga. Ako Reug Reug uđe u obračun, izgubit će, a njegova prednost je kao i u vijek savršeno hrvanje", rekao je trener Bafa Gueye, dok je bivši hrvač Zale Lo rekao:

"Reug Reug je veliki šampion. Impresivan je, ali sada se suočava sa nepredvidim borcem koji je u odličnoj formi i koji posjeduje zaista fantastična oružja. Nikad se ne zna", istakao je on.

Top Komentari

Penderinos
Nema sta pravi sisoja
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi