Sjećate li se Johna Cene? Pogledajte kako danas izgleda

Najpopularniji kečer svijeta

Sjećate li se Johna Cene? Pogledajte kako danas izgleda

Mnogi od vas su se godinama zabavljali gledajući kečere, dobro uštimani američki šou za šire narodne mase.

Pa čak i ako niste jedan od njih, sigurno ste čuli za Johna Cenu, najpopularnijeg kečera svijeta koji je jedno vrijeme bio vrlo popularan u svim krajevima Evrope, pa tako i Bosne i Hercegovine. Posebno među mlađom populacijom.

Cena će uskoro nastupiti na WWE Eventu u kineskom Šangaju, a sa svojim fanovima je podijelio fotografiju na kojoj se može vidjeti da je spremniji nego ikada.

Iako ima već 41 godinu, Cena je zahvaljujući žestokim treninzima stigao u top formu a njegova posljednja fotografija je najbolji dokaz tome.

Na Twitteru se već mogu vidjeti i brojne fotomontaže, a najzanimljivija je ona na kojoj ga porede sa Hulkom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi