Škrijelj izgubio zlatnu u zadnjoj sekundi
Sjajan nastup naših u Francuskoj

Evropsko prvenstvo u Parizu

Škrijelj izgubio zlatnu u zadnjoj sekundi

Haris Škrijelj, karate reprezentativac naše zemlje večeras nije uspio osvojiti zlatnu medalju, ali se okitio srebrenom na Evropskom juniorskom prvenstvu u Parizu. Kako javljaju iz Karate saveza BiH, Škrijelj iako je u finalu imao vodstvo od 2:0, zbog manjka koncetracije i trenutka nepažnje u posljednjoj sekundi izgubio je meč za titulu prvaka Evrope.

Naši su ranije bili veoma uspješni na šampionatu u glavnom gradu Francuske. Kao što smo ranije objavili bronzane medalje osvojili su Haris Sujković i Aldin Kiselica. U ženskoj konkurenciji bronz su pripale Aidi Šišić i Eldini Maslo.

Sjajan rezultat bh. tima! Sa osvojenih pet medalja na Evropskom prvenstvu sada je i definitivno jasno da će karate seniorska reprezentacija BiH i u budućnosti biti u evropskom, ali i svjetskom vrhu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.