Sonnen: Ukrao sam pojas Silvi

Sonnen: Ukrao sam pojas Silvi

Jedan od najvećih šoumena u UFC-u Chael Sonnen opet je imao javni nastup za pamćenje.

Naime, 34-godišnji borac se pojavio na američkoj televiziji sa pojasom za koji je tvrdio da je njegov, te da Anderson Silva može da ga dobije natrag ukoliko sam dođe po njega.

"Ovo je pravi UFC pojas. Bio je u Silvinom vlasništvu i ja sam mu ga uzeo. Ukoliko ga želi natrag, neka sam dođe po njega. Njegovo vrijeme je davno prošlo, a sada samo može istetovirati lice kao Mike Tyson i pričati o prošlim vremenima", rekao je Sonnen, koji će se sutra boriti protiv Michaela Bispinga na UFC on Fox 2 eventu.

"Bisping je malo umišljen, arogantan i bahat. Međutim, to su osobine koje volim kod ljudi i tu je definitivno zaradio bodove", objašnjava Sonnen, te dodaje:

"Ja sam vrlo nezgodan borac u kavezu. Najbolji sam na svijetu i mogu se adaptirati na sve taktike protivnika."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.