Deformisan za siću, glava ukošena, otečeno lice, jedva otvara usta: "Nema čovjek drugog izbora..."

Oglasio se Rumun

Deformisan za siću, glava ukošena, otečeno lice, jedva otvara usta: "Nema čovjek drugog izbora..."

A. Čaušević

Takmičenje u šamaranju je postalo itekako popularno, međutim zarada je minimalna s obzirom kakve posljedice može izazvati jedan obračun. To je na svojoj koži najbolje osjetio Rumun, Sorin Comsa.

Rusi i Poljaci su posljednjih godina organizovali razna takmičenja koja graniče sa razumom, među kojim je i takmičenje u šamaranju, a njihovim stopama su krenuli u Rumuni.

Prije nekoliko dana u Cluju je održan turnir u šamaranju, a pobjedu je nakon 20 minuta brutalnog šamaranja odnio Sorin Comsa, koji je bio uspješniji od Gorczyca Alexandrua.

Bili su to žestoki šamari s obje strane, lice Sorina Comse bilo je zaista strašnog izgleda, ali on nije odustajao.

Upornost mu se na kraju isplatila. Nakon jednog udarca Alexandru je saopštio da mu je dosta i Comsu je usprkos većoj šteti na licu postao šampion.

Comsu je za pobjedu dobio nagradu od 5.000 eura, a nakon što je došao sebi na društvenim mrežama je govorio o samom događaju.

Oglasi

"Nema čovjek drugog izbora, tako je to kad ne znaš odustati. Ne znam hoću li se oporaviti... Da li ću se opet takmičiti? Ako bude dovoljno novca, hoću."

"Dobio sam 5.000 eura, situacija je takva. Mogu jesti, pola gutljaja je sasvim dobro. Imam 100 kilograma."

"Ne boli me, ali mi je glava nakrivljena. Da li je vrijedilo? Ne znam je li se isplatilo", rekao je "deformisani" Rumun.

[twitter]https://twitter.com/Matysek88/status/1615093205279678470[/twitter]

Od takmičenja je prošlo nekoliko dana, a lice stamenog Rumuna i dalje djeluje poprilično unakaženo i pitanje je koliko će vremena trajati njegov oporavak.

Ako mu predstavlja neku satisfakciju, Comsi su stigle čestitke od kontroverznog Conora McGregora koji je čestitao Rumunu što je novi prvak svijeta u šamaranju u teškoj kategoriji.

Oglasi