Spektakl godine: Ulaznice već koštaju pravo bogatstvo

Mayweather protiv McGregora

Spektakl godine: Ulaznice već koštaju pravo bogatstvo

E. Čaušević

Ljubitelji borilačkih vještina konačno su došli na svoje jer je potvrđeno da će spektakularan okršaj za nekoliko mjeseci imati Floyd Mayweather i Conor McGregor.

Nekadašnji svjetski šampion u boksu i UFC prvak zvanično su potvrdili da će 26. avgusta u Las Vegasu imati boks meč koji se očekuje već godinama. Sigurno je da nas očekuje još jedan veliki spektakl , a po cijenama ulaznica za ovaj meč može se vidjeti kakav ulog je u pitanju.

Američki mediji objavili su danas da se karte za spektakl godine već mogu kupiti, ali su cijene već "paprene". Naime, ukoliko neko ima želju da bude na najboljim mjestima odmah u blizini ringa za jednu ulaznicu će morati izdvojiti 13.499 funti, dok je najjeftinija ulaznica trenutno 2.043 funti.

Naravno, kako se borba bude približavala sigurno je da će cijena karti rasti i ove vrtoglave cijene karata koje su trenutno su vjerovatno i najpovoljnije. Mnogi smatraju da će nekoliko dana pred borbu cijena ulaznica na crnom tržištu biti i preko 100.000 funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi