Fudbaler napao amaterskog MMA borca, pa napravio grešku života
Foto - Screenshot

Umalo ostao bez oka

Fudbaler napao amaterskog MMA borca, pa napravio grešku života

M. Šljivak

Igrač američkog fudbala sa univerziteta Oklahoma, Spencer Jones, zadobio je tešku povredu oka u tuči koja se desila prethodnog vikenda.

Jones je sa još nekoliko prijatelja ušao u toalet i sukobio se sa momcima koji su već bili unutra i očigledno je neko iz grupe udario momka kojem je na videu krvav nos.

Ispostavilo se da je taj momak već deset godina u MMA treningu. Iako nije profesionalac stekao je ozbiljne vještine i kada ga su ga Jones i ekipa pokušali poniziti, odlučio je da reaguje.

Na kraju se sve itekako loše završilo po fudbalera. Dobio je tešku povredu oka i završio je na operaciji. Oko mu je srećom spašeno.

Policija je pokrenula istragu, a prema određenim informacijama fudbaleri su ti koji su započeli kompletan haos.

Jones je iza sebe imao veoma uspješnu koledž karijeru, a vidjet ćemo šta će se u budućnosti dešavati sa njim.

Top Komentari

Lordiox1
Ovaj u plavoj jakni sto je pukao glavom od zid nek mu Bog pomogne......
8 0
Keno
Ova dvojica su naucili veoma vrijednu lekciju, never judge a book by its cover
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi