Šta se desi kada dva prolaznika dobace UFC borcu "šta gledaš"?

Nisu se dobro proveli

Šta se desi kada dva prolaznika dobace UFC borcu "šta gledaš"?

Vrlo zanimljiv snimak na Instagram profilu podijelio je američki UFC borac Jared Gordon.

Dok je stajao sa dvojicom prijatelja na trotoaru i pričao, naletjela su dva momka koja su prolazila pored njih i iz čista mira zastala te je jedan od njih udario Gordonovog druga.

Očito da u tom trenutku nisu ni slutili da su se između ostalog zakačili sa UFC borcem koji je odmah reagovao te je došlo do žestokog obračuna na ulici.

Tom prilikom je slomljen i portal jedne obližnje radnje te je Gordon zamalo ostao bez prstiju zbog toga, ali srećom na kraju se sve dobro završilo.

Iako nadzorne kamere ne otkrivaju šta se tačno na kraju desilo, možemo predpostaviti da se jedan od momaka koji je počeo razmjenjivati udarce sa Gordonom nije dobro proveo.

Naredni put će razmisliti kome dobacuju na ulici...

Top Komentari

Jaa
Idiotluk se desi kao sto vidimo
11 0
Divlje Jagode
ja bih reko da je ovo namjesteno onaj sto je prvi udaren samo pobjego u stranu i ne mijesa se
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi