Stojnić poručio Cro Copu: Jači sam od tebe

Da li će doći do borbe?

Stojnić poručio Cro Copu: Jači sam od tebe

U medijima se u zadnje vrijeme dosta govori o mogućoj borbi između hrvatskog borca, Mirka Filipovića i našeg Denisa Stojnića, a uvodne riječi je Stojnić već uputio.

Borba još uvijek nije potvrđena, a naš borac je uvjeren će upravo on biti pobjednik ukoliko do okršaja dođe.

 

"Ja odgovorno kažem da sam bolji i jači od Mirka. Tek sam se vratio iz Nizozemske gdje treniram s najboljim borcima i članovima Golden Gloryja. Skinuo sam šest kilograma i nastavljam trenirati jako, a ako dođe do borbe Mirka ću pobijediti', rekao je Stojnić te je uputio neke ozbiljne optužbe na račun popularnog Cro Copa.

 

"Što se tiče raznih priča koje kruže, ne želim ih ni komentirati. Ja sam čist jer čekam poziv i od UFC-a, a tamo se ne može proći kao u Japanu. Za Mirka nisam siguran da je čist jer u UFC-u je gubio borbe, tamo gdje moraš biti čist', izjavio je Stojnić te je na kraju dodao:

 

"Mirka smatram jednim od najboljih boraca na Balkanu, ali mislim da je vrijeme da ga skinem s top liste najboljih, a to ću i učiniti ako dođe do borbe".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije