Stojnić savladao Rodrigueza, Ricco napustio ring

Prekid u prvoj rundi

Stojnić savladao Rodrigueza, Ricco napustio ring

M. Šljivak

Bosanskohercegovački MMA borac Denis Stojnić savladao je večeras u Sarajevu Amerikanca Ricca Rodrigueza prekidom u prvoj rundi.

Stojnić je u uvodu meča bio nešto konkretniji. Imao je nekoliko opasnih prijetnji prema Riccu Rodriguezu, ali je američki borac sve napade bez problema izdržao.

Ricco je uzvratio u finišu runde kada je dobrom polugom i nekoliko udaraca ugrozio Stojnića, ali se naš borac uspio izvući, te je krenuo sa napadom na Rodrigueza.

Sa nekoliko udaraca u završnim sekundama Stojnić je sudiju "prisilio" da prekine meč, te da proglasi pobjedu našeg borca.

Rodriguez je bio nezadovoljan odlukom, te je napustio ring uz srednji prst upućen sudiji ovog meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.